Lura någon till dumpen.se

Om du vill lura någon till dumpen.se behöver du några bilder av den du vill lura. Sedan ger du dig ut på något chatforum och utger dig för att vara den personen du vill lura och när du hittar någon som utger sig för att vara 13 eller 14 som är väldigt på så är det med stor sannolikhet dumpen. Skicka personens bilder och skriv att du vill träffas.

Se till att använda vpn eller en offentlig dator så att kontot inte kan spåras till dig.

Sedan finns det två alternativ. Antingen kan du kartlägga personens resvanor t.ex. om den brukar åka en viss buss hem efter jobbet. Kolla vilken tid personen brukar gå på bussen vid en viss hållplats och om den brukar ha någon speciell jacka, mössa eller halsduk på sig.

Sedan skickar du meddelande till den du chattar med (dumpen-folket) och säger att ni kan träffas vid den busshållplatsen den angivna tiden och att du har offrets normala klädesplagg på sig (t.ex. en blå mössa).

Alternativ två är att du med ett annat konto försöker få kontakt med offret där du utger dig för att vara 25 eller 30 och försöker få till en date. Sedan kan du bestämma en plats för er date och så ger du samma tid och plats till dumpen-folket med gädd-kontot.

Fördelen med det andra alternativet är att offret är där för att träffa någon, medans i det första alternativet kommer den vara mer förvånad när dumpenfolket kommer fram.

Om man vill kan man hålla lite utkik i närheten av mötesplatsen och skicka meddelande om personen skulle vara lite sen eller ha något annat klädesplagg på sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *